Breaking News

209.Food Recipes Strawberry Crush स्ट्रॉबेरी क्रश



Strawberry With Crush 

In Food Recipes we teach you how to make strawberries with crush. Strawberry crush is a fruit crush that has the essential flavor of sweetness and pulp that makes it more desirable every time. Cold water and ice cubes when strawberry syrup and orange When infused with a splash of mint, it makes an extremely refreshing drink. Milkshakes, ice slush, kulfi, ice tea and cold soft drinks taste great with strawberry syrup. It would not be wrong to call strawberry fruit as the most attractive fruit with almost heart-like texture. This bright red colored fruit is as tasty as it is healthy. Its juicy sour-sweet taste is very much liked by the people. Also, its fragrance also makes it different from other fruits. The need for cool flavor has started to be felt. So you enjoy this cool flavor. So we make. Strawberry with crush. For this we need basic ice cream, cream, strawberry crush, Add fresh cream to the basic ice cream and beat with a hand beater till light and frothy. Now add strawberry crush to it, mix it well and put it in a plastic container, cover it and keep it in the freezer to freeze.

https://www.blogger.com/blog/post/edit/3157634344817921104/5284118888789563253


Ingredients: 1 plain basic ice cream, half cup fresh cream, 3-4 tbsp strawberry crush. 

 Method: Add fresh cream to the basic ice cream and beat with a hand beater till it becomes light and frothy. Now add strawberry crush to it, mix it well and put it in a plastic container, cover it and keep it in the freezer to freeze.

you can Aiso read; Cucumber Tomato Drink .,Thandai Phirni ,  Kulf Faluda   ,  Chiku Ice Cream,Strawberry Crush

https://www.blogger.com/blog/post/edit/3157634344817921104/2549797061007423234           https://www.blogger.com/blog/post/edit/3157634344817921104/6011638106477424073
                                                



स्ट्रॉबेरी विद क्रश


Food Recipes में हम आप को सिखाते हैं।स्ट्रॉबेरी विद क्रश बनाने की Recipes स्ट्रॉबेरी क्रश एक फ्रूट क्रश है जिसमें मिठास और गूदे का आवश्यक स्वाद होता है जो इसे हर बार अधिक वांछित बनाता है।ठंडा पानी और बर्फ के टुकड़े जब स्ट्रॉबेरी सिरप और संतरे के रस में पुदीने के छींटे के साथ डाले जाते हैं, तो यह एक बेहद ताज़ा पेय बनाता है। स्ट्रॉबेरी सिरप के साथ मिल्कशेक, आइस स्लश, कुल्फी, आइस टी और ठंडे शीतल पेय का स्वाद बहुत अच्छा लगता है।लगभग दिल जैसी बनावट वाले स्ट्रॉबेरी फल को सबसे आकर्षक फल कहा जाना गलत नहीं होगा। चटक लाल रंग का दिखने वाला यह फल जितना स्वादिष्ट होता है, उतना ही सेहतमंद भी है। इसका रसदार खट्टा-मीठा स्वाद लोगों को बेहद भाता है। साथ ही इसकी खुशबू भी इसे दूसरे फलों से अलग बनाती है। कूल फलेवर की जरूरत महसूस होने लगी हैं। तो आप इस कूल फलेवर का लुत्फ उठाईए। तो हम बनाते हैं।स्ट्रॉबेरी विद क्रश।इसके लिए हमे चाहिए बेसिक आइस्क्रीम, क्रीम,स्ट्रॉबेरी क्रश,बेसिक आइस्क्रीम में फ्रेश क्रीम मिलाकर हैंड बीटर से हल्का और झाग आने तक फेंटें. अब इसमें स्ट्रॉबेरी क्रश डालकर अच्छी तरह मिलाएं और प्लास्टिक कंटेनर में डालकर ढंककर फ्रीज़र में जमने के लिए रख दें.

                         https://www.blogger.com/blog/post/edit/3157634344817921104/5284118888789563253

सामग्री: १ प्लेन बेसिक आइस्क्रीम, आधा कप फ्रेश क्रीम ३-४ टेबलस्पून स्ट्रॉबेरी क्रश.

विधिः बेसिक आइस्क्रीम में फ्रेश क्रीम मिलाकर हैंड बीटर से हल्का और झाग आने तक फेंटें. अब इसमें स्ट्रॉबेरी क्रश डालकर अच्छी तरह मिलाएं और प्लास्टिक कंटेनर में डालकर ढंककर फ्रीज़र में जमने के लिए रख दें.




                       
A; Although you can eat ice cream throughout the year, but if you eat ice cream in mild summer and mild winter, then it will not harm you. Keep in mind, never eat ice cream in hot sun and heat. This may cause you trouble. You can eat ice cream during the coming and going of any season.


Q; Which vitamin is in ice cream?
A; Vitamin A, B-2 and B-12 are found in ice cream. Vitamin A enhances the capacity of your skin, bones and immunity system. Apart from this, eyesight also improves. Vitamin B-2 and B-12 keep metabolism balanced and B-12 helps in weight loss.


Q; स्ट्रॉबेरी क्रश का उपयोग क्या है?
A; रसोई में स्ट्रॉबेरी क्रश, स्ट्रॉबेरी सिरप का उपयोग
ठंडा पानी और बर्फ के टुकड़े जब स्ट्रॉबेरी सिरप और संतरे के रस में पुदीने के छींटे के साथ डाले जाते हैं, तो यह एक बेहद ताज़ा पेय बनाता है। स्ट्रॉबेरी सिरप के साथ मिल्कशेक, आइस स्लश, कुल्फी, आइस टी और ठंडे शीतल पेय का स्वाद बहुत अच्छा लगता है।



Q; स्ट्रॉबेरी को कैसे कहते हैं?






A; लगभग दिल जैसी बनावट वाले स्ट्रॉबेरी फल को सबसे आकर्षक फल कहा जाना गलत नहीं होगा। चटक लाल रंग का दिखने वाला यह फल जितना स्वादिष्ट होता है, उतना ही सेहतमंद भी है। इसका रसदार खट्टा-मीठा स्वाद लोगों को बेहद भाता है। साथ ही इसकी खुशबू भी इसे दूसरे फलों से अलग बनाती है।(google)

कोई टिप्पणी नहीं