Breaking News

183. Food Recipes Wild Berry & Hibiscus Ice Tea हिबिस्कस आइस टी

Wild Berry & Hibiscus Ice Tea

We teach you in Food Recipes. Recipes to make Wild Berry and Hibiscus Ice Tea. Hibiscus ice tea instantly refreshes and energizes you in the hot summer season. The hibiscus present in it works to give instant energy boost, fats and carbs. This is especially beneficial for children studying. We need to make Wild Berry and Hibiscus Ice Tea. Sugar syrup, berry syrup, dry hibiscus flowers (hibiscus leaves), Fresh Lime Juice, Tea Liqueur, Ice Cubes. Dip the tea bags in hot water. Then take out the tea bag. Boil dry hibiscus flowers in water. Cool it and filter it. Keep the remaining flowers for garnish. Add lemon juice, hibiscus liquid, berry syrup, tea liqueur and ice to the sugar syrup. Serve in a big glass garnished with hibiscus flowers.

https://www.blogger.com/blog/post/edit/3157634344817921104/7091745412973850136


Contents: 20ml Sugar Syrup, 15ml Berry syrup, 10 g dry hibiscus flowers, 5 ml. fresh lemon juice, 150ml Tea liqueur, 6-8 ice cubes.

Method: For tea liqueur: 250 ml. Dip 2 tea bags in hot water for 3 minutes. Then take out the tea bag. 100ml Boil dry hibiscus flowers in water. Cool it and filter it. Keep the remaining flowers for garnish. Add lemon juice, hibiscus liquid, berry syrup, tea liqueur and ice to the sugar syrup. Serve in a big glass garnished with hibiscus flowers.

Also can read;  Banana Ripple  ,  Fresh Fruit Mount, Nutrela Masala Chana Dal

वाइल्ड बेरी एंड हिबिस्कस आइस टी


Food Recipes में हम आप को सिखाते हैं।वाइल्ड बेरी एंड हिबिस्कस आइस टी बनाने की Recipes. गर्मी के मौसम में हिबिस्कस आइस टी से आप फौरन तरो ताज़ा और एनर्जेटिक महसूस करते हैं। इसमें मौजूद हिबिस्कस तुरंत एनर्जी बूस्ट, फैट्स और कार्ब देने का काम करती है। यह खासतौर पर पढ़ते बच्चों के लिए फायदेमंद होती है।वाइल्ड बेरी एंड हिबिस्कस आइस टी बनाने के लिए हमे चाहिए।शुगर सिरप, बेरी सिरप, ड्राई हिबिस्कस फ्लावर्स (गुड़हल या जवापुष्प की पत्तियां), ताज़ा नींबू का रस, टी लिकर,  बर्फ़ के टुकड़े. गरम पानी में टी बैग्स को डुबोकर रखें. फिर टी बैग निकाल लें.पानी में ड्राई हिबिस्कस फ्लावर्स को उबाल लें. ठंडा करके छान लें. बचे हुए फ्लावर्स को गार्निश के लिए रख दें. शुगर सिरप में नींबू का रस, हिबिस्कस लिक्विड, बेरी सिरप, टी लिकर और बर्फ़ मिला लें. एक बड़े ग्लास में डालकर हिबिस्कस फ्लावर्स से सजाकर सर्व करें.

                       https://www.blogger.com/blog/post/edit/3157634344817921104/7091745412973850136

सामग्री: २० मि.ली. शुगर सिरप, १५ मि.ली. बेरी सिरप, १० ग्राम ड्राई हिबिस्कस फ्लावर्स (गुड़हल या जवापुष्प की पत्तियां), ५ मि.ली. ताज़ा नींबू का रस, १५० मि.ली. टी लिकर, ६-८ बर्फ़ के टुकड़े.

विधिः टी लिकर के लिए: २५० मि.ली. गरम पानी में २ टी बैग्स को ३ मिनट तक डुबोकर रखें. फिर टी बैग निकाल लें. १०० मि.ली. पानी में ड्राई हिबिस्कस फ्लावर्स को उबाल लें. ठंडा करके छान लें. बचे हुए फ्लावर्स को गार्निश के लिए रख दें. शुगर सिरप में नींबू का रस, हिबिस्कस लिक्विड, बेरी सिरप, टी लिकर और बर्फ़ मिला लें. एक बड़े ग्लास में डालकर हिबिस्कस फ्लावर्स से सजाकर सर्व करें.



https://www.blogger.com/blog/post/edit/3157634344817921104/7116975008826981731        https://www.blogger.com/blog/post/edit/3157634344817921104/3472858183718408535

 Banana Ripple                                           Fresh Fruit Mount

कोई टिप्पणी नहीं