Breaking News

193. Food Recipe Apple Poppy एप्पल - खस


Apple - Poppy


We teach you in Food Recipes. Recipes to make Apple Poppy Seeds, Apple Poppy Seeds Another cool feeling in summer. For this we need Milk, apples, cream, sugar, poppy seed essence, green food colour, chopped almonds and cherries. First we peel and cut the apple. Add sugar to the milk and boil it till it thickens. Let's cool down. By blending in the mixer. Add cream, green color and khus essence and mix it again and fill it in an ice cream tray covered with aluminum foil and keep it to freeze. Remove after half set and blend again in the mixer. Apply foil again and keep it in the fridge. Garnish with chopped almonds and cherries on top.

https://www.blogger.com/blog/post/edit/3157634344817921104/4826985501119427526


Contents: 500ml Milk, 2 apples, 1 cup cream, 1/2 cup sugar, 3-4 drops of poppy seed essence, 4-5 drops of green food colour, chopped almonds and cherries.

Method: Peel and cut the apple. Add sugar to the milk and boil it till it thickens. When it cools down, add apple to it and blend it in the mixer for 2-3 minutes. Mix cream, green color and poppy essence and blend again in the mixer. And fill it in an ice cream tray, cover it with aluminum foil and keep it to freeze. Remove after half set and blend again in the mixer. Apply foil again and keep it in the fridge. Serve garnished with chopped almonds and cherries on top.

https://www.blogger.com/blog/post/edit/3157634344817921104/6952097894890151188

 Suji Veg Squares 


एप्पल - खस      

Food Recipes में हम आप को सिखाते हैं।एप्पल - खस बनाने की Recipes, एप्पल - खस गर्मी में एक और ठंडक भरा एहसास। इसके लिए हमें चाहिए। दूध,  सेब, क्रीम,  शक्कर,  खस एसेंस की,  हरा रंग (फूड कलर), कटे हुए बादाम व चेरी. पहले हम सेब को छीलकर काट लेंते हैं।. दूध में शक्कर डालकर गाढ़ा होने तक उबाल कर.  ठंडा कर लेते हैं।  मिक्सर में ब्लेंड करके. क्रीम, हरा रंग व खस एसेंस मिलाकर फिर से मिक्सर करें और आइस्क्रीम ट्रे में भरकर एल्यूमीनियम फॉइल लगाकर जमने के लिए रख दें. आधा जमने के बाद निकालें और फिर से मिक्सर में ब्लेंड करें. दुबारा फॉइल लगाकर फ्रिज में रखें. ऊपर से कटे बादाम व चेरी से सजाए।

                         https://www.blogger.com/blog/post/edit/3157634344817921104/4826985501119427526

सामग्रीः ५०० मि.ली. दूध, २ सेब, १ कप क्रीम, आधा कप शक्कर, ३-४ बूंदें खस एसेंस की, ४-५ बूंद हरा रंग (फूड कलर), कटे हुए बादाम व चेरी.

विधिः सेब को छीलकर काट लें. दूध में शक्कर डालकर गाढ़ा होने तक उबालें. जब ठंडा हो जाए तो इसमें सेब डालकर २-३ मिनट के लिए मिक्सर में ब्लेंड करें. क्रीम, हरा रंग व खस एसेंस मिलाकर फिर से मिक्सर में ब्लेंड करें और आइस्क्रीम ट्रे में भरकर एल्यूमीनियम फॉइल लगाकर जमने के लिए रख दें. आधा जमने के बाद निकालें और फिर से मिक्सर में ब्लेंड करें. दुबारा फॉइल लगाकर फ्रिज में रखें. ऊपर से कटे बादाम व चेरी से सजाकर सर्व करें.



https://www.blogger.com/blog/post/edit/3157634344817921104/2549797061007423234 https://www.blogger.com/blog/post/edit/3157634344817921104/7892030208981341262       
       ठंडाई फिरनी                                     Green Cheesy Toast                                  


                                 



कोई टिप्पणी नहीं